Oktatók

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A képzések során folyamatosan rendelkezésre állnak, visszajelzést adnak, konzultációs alkalmakat biztosítanak, végigkísérik személyes fejlődésedet.

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Dr. Ekler Péter
Egyetemi docens @BME-VIK
CTO @AutSoft
Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezik a mobilfejlesztés területén, amire évente átlagosan 250 diákot oktat a BME egyetemi docenseként. Hazánkban a nevéhez fűződik az egyetemi Android oktatás megalapozása, valamint az egyetlen Android-alapú szoftverfejlesztést oktató könyv is, amelyet társszerzőként jegyezhet.

A BME-n végzett munkájával hatszor nyerte el a BME Aranyfokozatú kar kiváló oktatója, kétszer a Műegyetem kiváló oktatója, 2014-ben pedig az Év Informatika oktatója díjat is.
Balog Richárd
Vezető Full-Stack fejlesztő @AutSoft
Több, mint hét éve foglalkozik webalkalmazás fejlesztéssel. Tapasztalatait többek között JavaScript, Angular, Node.js és React használatában szerezte. Az AutSoft Zrt. vezető full-stack fejlesztőjeként pedig rendszeresen vesz részt webfejlesztési projektek irányításában és kivitelezésében, valamint oktatja is a témát a Webuni mentorált képzései keretében.
Szupera Zita
Vezető Angular fejlesztő @Stream
Senior webfejlesztőként számos különböző profilú rendszer kialakításában vett részt karrierje során. Vezető Angular fejlesztőként a projektek irányítása mellett rendszeresen mentorálja junior kollégáit és tart webfejlesztés témájú képzéseket.
Paróczi Zsombor
CTO @DONE
Oktató @BME-VIK
Több, mint 10 éve foglalkozik Node.js fejlesztéssel, amit 2015 óta oktat egyetemi keretek között is. Évente több száz hallgató tanulhat tőle a BME informatikai karán a JavaScript alapú backend fejlesztésről Node.js segítségével, munkájával pedig kiérdemelte az egyetem Arany fokozatú kiváló oktatója címét is.

A DONE. CTO-jaként a Node.js mellett gyakran foglalkozik React projektek koordinálásával és megvalósításával amerikai startupok számára, valamint oktatóként támogatja a két technológia elsajátítását a Webuni mentorált képzésein is.
Horpácsi Illés
Senior vezető szoftvermérnök @Evosoft
Közel 20 éve van jelen az IT szakmában, mialatt több technológiai újítást is volt lehetősége kipróbálni. Véglegesen sikerült azonban elköteleződnie a C# és a .NET technológia mellett 2007-ben, melyek egy színes, szerteágazó és folyamatosan megújuló rendszert nyújtanak a fejlesztők számára. Amellett, hogy az Evosoft szoftvermérnöke, egyetemi oktatóként támogatja a téma iránt érdeklődők fejlődését, oktatói munkáját pedig egyéni mentorációval is kiegészíti a BME és a Webuni közös szervezésű gyakorlatorientált képzésein.
Gincsai Gábor
Senior szoftvermérnök @AutSoft
A .NET technológia egyik hazai szakértője, aki oktatói munkája mellett a BME-VIK-en több magyar nyelvű .NET témájú könyv lektoraként is hozzájárul a keretrendszer elsajátításához és fejlődéséhez. Évente több, mint 500 diák fejlődését és 30 diplomamunka elkészülését segíti az egyetem keretei között. Az AutSoft Zrt. senior szoftvermérnökeként pedig rendszeresen vesz részt változatos ipari szoftverek fejlesztésében.
Pásztor Dániel
Szoftverfejlesztő @AutSoft
Oktató @BME-VIK
Pásztor Dániel személyében egy tapasztalt mobilfejlesztőt köszönthetünk oktatóink sorában, aki több, mint 7 éve foglalkozik Androiddal, közel öt éve pedig a cross platform fejlesztés rohamosan fejlődő új keretrendszerével, a Flutterrel is.

A BME-n a “Flutter alapú szoftverfejlesztés” tantárgy tematikájának egyik kidolgozója és oktatója, mindemellett pedig az “Android alapú szoftverfejlesztés” tárgy oktatásában is több éve aktívan közreműködik.
Dr. Blázovics László
Egyetemi adjunktus @BME-VIK
2009 óta foglalkozik iOS fejlesztéssel. Karrierje során számos ipari és K+F projekt fejlesztésében és koordinálásában vett részt, 2012 óta pedig a BME-VIK Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének oktatója is. Munkájával több száz diák iOS-szel foglalkozó diplomatervének és szakdolgozatának elkészülését segítette. Ő maga pedig a holland Aalborg University-n szerezte meg számítástechnika fókuszú Ph.D. végzettségét.
Kántor Tibor
Senior iOS fejlesztő @Backbase
Fejlesztői érdeklődését nagyban lekötik az Apple termékei. Több, mint 10 éve foglalkozik iOS alkalmazások készítésével, emellett fejleszt macOS, iPadOS és WatchOS platformokra is. Karrierje során volt alkalma kipróbálni magát kisebb célfelhasználóknak szánt projekteken és több százezres felhasználói bázissal rendelkező nagy projekteken is.

Munkája mellett részt vett a BME iOS alapú szoftverfejlesztés tárgyának kidolgozásában, valamint oktatta is azt. Jelenleg a Webuni és BME-VIK közös szervezésű iOS képzésének egyik oktatója.
Ekler-Antal Éva
Senior szoftvermérnök @NOKIA
Több, mint 10 éve foglalkozik Java fejlesztéssel. A Nokia senior szofvermérnökeként és Scrum masterként rendszeresen vesz részt és irányít különféle fejlesztési projekteket. Gyakorlatorientált Java alapozó kurzusunk oktatójaként rendszeresen mentorál és oktat a technológia iránt érdeklődő fejlesztőket.
Imre Gábor
Technológiai vezető @AutSoft
Közel 20 éve foglalkozik szerver oldali fejlesztéssel. Ezalatt több, mint 10.000 órányi fejlesztői tapasztalatra tett szert és vállalt szerepet 20 rendszer fejlesztésében. 2004 óta kutatja és oktatja is a Java fejlesztés témáját, konzulensként pedig közel 200 szakdolgozat és diplomamunka elkészítéséhez járult hozzá. A BME és a Webuni közös szervezésű TECH képzéseinek keretében pedig egyéni mentorációval is segíti a Java iránt érdeklődő programozók fejlődését.
Farkas Máté
Hivatalos Microsoft Tréner
Microsoft Data Platform tanácsadó
Több, mint 15 éve foglalkozik adatbázisfejlesztéssel, ebből tíz éve kizárólag SQL szerverekkel. Munkája során kiépített egy 10.000+ lekérés/mp és több TB/mp lekérést kezelő szervert kiszolgáló adatbázist is, elméleti ismeretein túl így széleskörű gyakorlati tudással is rendelkezik. Azon felül, hogy a Microsoft hivatalos oktatója (MCSA+MCT+MCSE), a Webuni SQL alapképzésén mentorációval is segíti az érdeklődők fejlődését.
Dr. Faragó Csaba
Szoftverfejlesztő @InteractiveBrokers
Programtervező matematikusként végzett a Szegedi Egyetemen, majd a Ph.D-ját is itt szerezte informatikából. Több, mint 20 éve dolgozik szoftverfejlesztőként, mialatt több programozási nyelvet is megismert és elsajátított, valamint részt vett különböző projektekben.

Az oktatás soha nem állt távol tőle, az egyetemen algoritmusok és adatszerkezetek gyakorlatokat tartott, céges keretek között pedig tervezési mintákról, big dataról és analitikáról tart képzéseket. A Webuninál napjaink egyik legnépszerűbb fejlesztési nyelvét, a Pythont vette szárnyai alá, amelyet gyakorlatorientált, mentorált képzés keretében oktat.

Oktatók

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A képzések során folyamatosan rendelkezésre állnak, visszajelzést adnak, konzultációs alkalmakat biztosítanak, végigkísérik személyes fejlődésedet.

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Minőségbiztosított képzések

Képzéseink szakmai minőségbiztosítását és tanúsítványaink validálását Magyarország legjobb műszaki egyetemi kara, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki- és Informatikai kara végzi.

70+ éve a villamosmérnök- és informatikai oktatásban

Arany fokozatú elismerés a Felsőoktatási Minőségi Díj pályázaton

Hazai villamosmérnöki és informatikai K+F projektek egyik legjelentősebb bázisa

Tanúsítvány

Mentorált képzéseink záróvizsgájának sikeres teljesítéséről névre szóló dokumentumot szerzel, amelyet a CV-dbe és Linkedin profilodba is belinkelhetsz.

Nemcsak abban segíti szakmai előrelépésedet, hogy látják elsajátítottad az adott tudást, hanem maga a tény, hogy teszel a saját fejlődésedért, azt mutatja, hogy tényleg sikeres szeretnél lenni.

Flutter alapozó kurzus [KEZDÉS: 2022.05.04.]

Nagyon jó
Szabó Attila

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.03.17.]

Tényleg elég "intenzív" volt, de a videók és magyarázatok alapján teljesíthető. Köszönöm az élményt!
Kecskés Máté

Python alapozó képzés [KEZDÉS: 2022.03.21.]

FAsza
Marcell Fazekas

Angular + Typescript alapképzés [INDULÁS: 2022.02.24.]

Nagyon jól megszerkesztett és előadott tanfolyam, sok gyakorlattal. Hasznos, gyakorlati tudást ad. Köszönet az előadóknak a beletett minőségi munkájukért!
Kótay-Szabó Károly

Angular alapú frontend fejlesztés TypeScript nyelven [INDULÁS: 2022.09.20.]

szuper
Kovács Péter

Android fejlesztés alapozó kurzus [INDULÁS: 2021.04.29.]

Én nem gondoltam , hogy ennyi mindent át fogunk venni a nagy kurzus előtt, de érdemes volt résztvenni. Nagyon hasznos volt és széleskörű ismeretet vett át
Bánrévi Gábor

Android fejlesztő 10 hetes intenzív alapképzés [INDULÁS: 2022.06.14.]

Lényegretörő, informatív, gyakorlatorientált.
Győri-Dani Dávid

iOS alapozó képzés (Swift alapok) [INDULÁS: 2022.04.20.]

Szuper!!!
Szurok András

Data Analyst alapok: SQL lekérdezésektől a Power BI adatvizualizálásig [INDULÁS: 2022.10.25.]

Nagyra értékelem az oktatók lelkesedését és a tanfolyam során kapott rengeteg biztató szót, sokat segítettek. Tetszett a kurzus felépítése, úgy érzem tudtam haladni úgy ahogy akartam ..
Pavalacs András

Adatbázis lekérések SQL segítségével [INDULÁS: 2022.10.25.]

Számomra nagyon jó ez a rendszer, hogy videók formájában vannak fent a tananyagok. Egyrészt, mert ezeket akárhányszor vissza tudom nézni, másrészt nem kell nekem is szinkronban haladnom az..
Tihanyi Réka

12 hetes Data Analyst alapképzés [INDULÁS: 2022.06.22.]

Nagyon hasznos, és nagyon élvezem. Végre konkrétan olyasmiket tanulok, sallang nélkül, kivonatolva, érthetően, ami már holnap hatékonyabbá teszi a munkám.
Kovács Eszter

Android fejlesztés Kotlin nyelven [INDULÁS: 2022.10.04.]

Klassz!
Fábián Ildikó Csilla

Bevezetés a C# és .NET alapú szoftverfejlesztésbe [INDULÁS: 2022.11.23.]

érthető, követhető
Gresnyer Tibi

JavaScript alapú frontend fejlesztés [INDULÁS: 2022.09.27.]

Nagyon hasznos tananyag, felkészült tanárok.
Antal Zoltán

Data Analyst alapok: SQL lekérdezésektől a Power BI adatvizualizálásig [INDULÁS: 2022.10.25.]

Gyakorlati szemléletű kurzus, amelynek összeállított anyaga jól kereshető, könnyen használható, alapos és jól érthető. Nagyon örülök, hogy részt vettem a képzésben!
Krepsz Valéria

Python alapozó képzés [KEZDÉS: 2022.05.23.]

like
Szőke Péter

12 hetes Data Analyst alapképzés [INDULÁS: 2022.06.22.]

jól felépített, érhető, hasznos
Nagy Gábor

Bevezetés a Flutter-be

Jó volt
Szabó Attila

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.06.23.]

Praktikus, célorientált.
Rácz Péter

ASP.NET Core alapú webfejlesztés [INDULÁS: 2022.10.13.]

Jól összeállított, gyakorlatias tananyag. A tanultakat folyamatosan be tudom építeni a napi munkámba. A LIVE alkalmakon még a tananyaghoz nem kötődő kérdéseimre is választ kaptam.
Szigeti Zsolt

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2022.06.09.]

Kezdőként vágtam bele. Nagyon tetszett a felépítése, jól követhető. Éva nagyon segítőkész, a példák tetszettek.
Söllei Beáta

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2022.06.09.]

Szuper kurzus. Érthetően vannak elmagyarázva az alapok.
Domokos Attila

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.06.23.]

A kurzus eléggé széles rálátást biztosít a témára, részletes, logikusan felépített. Gábor magyarázatai és a példakódok minden esetben teljesen követhetőek, nagyon jól értelmezhet..
Tótin István

Android fejlesztő 10 hetes intenzív alapképzés [INDULÁS: 2022.02.15.]

Rendkívül hasznos és informatív volt a kurzus, a tananyag, az oktató nagyon lelkiismeretes, minden kérdésünkre rövid időn belül válaszolt. Alig várom a Haladó képzést is!
Hegyi István

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.11.24.]

Én is csatlakozom a többiekhez. Nagyon jó volt a képzés. Csak ajánlani tudom.
Luterán Dávid

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2022.05.03.]

Profin összeállított téma, sok tudást ad. A tananyag felépítése és sorrendisége jól össze van állítva, és érdemes is minden héten foglalkozni vele, mert könnyen le lehet maradni. Ne..
Neuberger Attila

Android fejlesztő 12 hetes haladó képzés [INDULÁS: 2021.10.21.]

Sokkal több tudást kaptam a kurzuson, mint amire számítottam, és mindezt gyakorlatias formában
Juhász Marcell

Adatok a szoftverfejlesztésben

Hasznos volt.
Nagy Miklós

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2021.02.17.] [BETELT]

Nagyon tetszett a képzés, mert...
Hadzopulosz Dimitrisz

JavaScript alapképzés [INDULÁS: 2021.07.06.]

Tökéletes
Garajszki Dani

JavaScript alapképzés [INDULÁS: 2021.07.06.]

5*
Varga Mónika

Bevezetés a Dart nyelvbe és a Flutter cross-platform keretrendszerbe [INDULÁS: 2022.10.05.]

A kurzus maga zseniális, érthető minden amit eddig átvettem. Az oktató nagyon felkészült és alapos, minden részletre kitér és bármilyen kérdést is tettünk fel neki eddig, nem fogott ki..
Bagdi Ádám

Hallgatói közösség

1000+ fős hallgatói közösségünk tagjai főként IT iparági nagyvállalatok és szoftverfejlesztő cégek munkatársai, akik meglévő tudásukat szeretnék folyamatosan horizontálisan és/vagy vertikálisan fejleszteni.

Legyél Te is tagja közösségünknek!

Hallgatói közösség
1000+ fős hallgatói közösségünk tagjai főként IT iparági nagyvállalatok és szoftverfejlesztő cégek munkatársai, akik meglévő tudásukat szeretnék folyamatosan horizontálisan és/vagy vertikálisan fejleszteni.

Legyél Te is tagja közösségünknek!

Szakmai események

Interaktív webináriumok és offline meetupok

Bemutatjuk a Java alkalmazásfejlesztés alaplépéseit

Elolvasom

Blog

Folyamatosan frissülő szakmai tartalmak

Karrierutak Node.js fejlesztőként: Milyen technológiai és soft skillekre lesz szükséged?

Elolvasom

Nézd meg hogyan fejlesztünk Angular segítségével!

Elolvasom

Munkatársaidnak keresel képzést?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani / összállítani a munkatársaitok számára szükséges képzéseket!

Felveszem a kapcsolatot
Az ő munkatársaik már tanultak nálunk
Az ő munkatársaik már képezték magukat nálunk
Partnerek
Az ő munkatársaik már képezték magukat nálunk