Oktatók

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A képzések során folyamatosan rendelkezésre állnak, visszajelzést adnak, konzultációs alkalmakat biztosítanak, végigkísérik személyes fejlődésedet.

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Dr. Ekler Péter
Egyetemi docens @BME-VIK
CTO @AutSoft
Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezik a mobilfejlesztés területén, amire évente átlagosan 250 diákot oktat a BME egyetemi docenseként. Hazánkban a nevéhez fűződik az egyetemi Android oktatás megalapozása, valamint az egyetlen Android-alapú szoftverfejlesztést oktató könyv is, amelyet társszerzőként jegyezhet.

A BME-n végzett munkájával hatszor nyerte el a BME Aranyfokozatú kar kiváló oktatója, kétszer a Műegyetem kiváló oktatója, 2014-ben pedig az Év Informatika oktatója díjat is.
Balog Richárd
Vezető Full-Stack fejlesztő @AutSoft
Több, mint hét éve foglalkozik webalkalmazás fejlesztéssel. Tapasztalatait többek között JavaScript, Angular, Node.js és React használatában szerezte. Az AutSoft Zrt. vezető full-stack fejlesztőjeként pedig rendszeresen vesz részt webfejlesztési projektek irányításában és kivitelezésében, valamint oktatja is a témát a Webuni mentorált képzései keretében.
Szupera Zita
Vezető Angular fejlesztő @Stream
Senior webfejlesztőként számos különböző profilú rendszer kialakításában vett részt karrierje során. Vezető Angular fejlesztőként a projektek irányítása mellett rendszeresen mentorálja junior kollégáit és tart webfejlesztés témájú képzéseket.
Paróczi Zsombor
CTO @DONE
Oktató @BME-VIK
Több, mint 10 éve foglalkozik Node.js fejlesztéssel, amit 2015 óta oktat egyetemi keretek között is. Évente több száz hallgató tanulhat tőle a BME informatikai karán a JavaScript alapú backend fejlesztésről Node.js segítségével, munkájával pedig kiérdemelte az egyetem Arany fokozatú kiváló oktatója címét is.

A DONE. CTO-jaként a Node.js mellett gyakran foglalkozik React projektek koordinálásával és megvalósításával amerikai startupok számára, valamint oktatóként támogatja a két technológia elsajátítását a Webuni mentorált képzésein is.
Horpácsi Illés
Senior vezető szoftvermérnök @Evosoft
Közel 20 éve van jelen az IT szakmában, mialatt több technológiai újítást is volt lehetősége kipróbálni. Véglegesen sikerült azonban elköteleződnie a C# és a .NET technológia mellett 2007-ben, melyek egy színes, szerteágazó és folyamatosan megújuló rendszert nyújtanak a fejlesztők számára. Amellett, hogy az Evosoft szoftvermérnöke, egyetemi oktatóként támogatja a téma iránt érdeklődők fejlődését, oktatói munkáját pedig egyéni mentorációval is kiegészíti a BME és a Webuni közös szervezésű gyakorlatorientált képzésein.
Gincsai Gábor
Senior szoftvermérnök @AutSoft
A .NET technológia egyik hazai szakértője, aki oktatói munkája mellett a BME-VIK-en több magyar nyelvű .NET témájú könyv lektoraként is hozzájárul a keretrendszer elsajátításához és fejlődéséhez. Évente több, mint 500 diák fejlődését és 30 diplomamunka elkészülését segíti az egyetem keretei között. Az AutSoft Zrt. senior szoftvermérnökeként pedig rendszeresen vesz részt változatos ipari szoftverek fejlesztésében.
Pásztor Dániel
Szoftverfejlesztő @AutSoft
Oktató @BME-VIK
Pásztor Dániel személyében egy tapasztalt mobilfejlesztőt köszönthetünk oktatóink sorában, aki több, mint 7 éve foglalkozik Androiddal, közel öt éve pedig a cross platform fejlesztés rohamosan fejlődő új keretrendszerével, a Flutterrel is.

A BME-n a “Flutter alapú szoftverfejlesztés” tantárgy tematikájának egyik kidolgozója és oktatója, mindemellett pedig az “Android alapú szoftverfejlesztés” tárgy oktatásában is több éve aktívan közreműködik.
Dr. Blázovics László
Egyetemi adjunktus @BME-VIK
2009 óta foglalkozik iOS fejlesztéssel. Karrierje során számos ipari és K+F projekt fejlesztésében és koordinálásában vett részt, 2012 óta pedig a BME-VIK Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének oktatója is. Munkájával több száz diák iOS-szel foglalkozó diplomatervének és szakdolgozatának elkészülését segítette. Ő maga pedig a holland Aalborg University-n szerezte meg számítástechnika fókuszú Ph.D. végzettségét.
Kántor Tibor
Senior iOS fejlesztő @Backbase
Fejlesztői érdeklődését nagyban lekötik az Apple termékei. Több, mint 10 éve foglalkozik iOS alkalmazások készítésével, emellett fejleszt macOS, iPadOS és WatchOS platformokra is. Karrierje során volt alkalma kipróbálni magát kisebb célfelhasználóknak szánt projekteken és több százezres felhasználói bázissal rendelkező nagy projekteken is.

Munkája mellett részt vett a BME iOS alapú szoftverfejlesztés tárgyának kidolgozásában, valamint oktatta is azt. Jelenleg a Webuni és BME-VIK közös szervezésű iOS képzésének egyik oktatója.
Ekler-Antal Éva
Senior szoftvermérnök @NOKIA
Több, mint 10 éve foglalkozik Java fejlesztéssel. A Nokia senior szofvermérnökeként és Scrum masterként rendszeresen vesz részt és irányít különféle fejlesztési projekteket. Gyakorlatorientált Java alapozó kurzusunk oktatójaként rendszeresen mentorál és oktat a technológia iránt érdeklődő fejlesztőket.
Imre Gábor
Technológiai vezető @AutSoft
Közel 20 éve foglalkozik szerver oldali fejlesztéssel. Ezalatt több, mint 10.000 órányi fejlesztői tapasztalatra tett szert és vállalt szerepet 20 rendszer fejlesztésében. 2004 óta kutatja és oktatja is a Java fejlesztés témáját, konzulensként pedig közel 200 szakdolgozat és diplomamunka elkészítéséhez járult hozzá. A BME és a Webuni közös szervezésű TECH képzéseinek keretében pedig egyéni mentorációval is segíti a Java iránt érdeklődő programozók fejlődését.
Farkas Máté
Hivatalos Microsoft Tréner
Microsoft Data Platform tanácsadó
Több, mint 15 éve foglalkozik adatbázisfejlesztéssel, ebből tíz éve kizárólag SQL szerverekkel. Munkája során kiépített egy 10.000+ lekérés/mp és több TB/mp lekérést kezelő szervert kiszolgáló adatbázist is, elméleti ismeretein túl így széleskörű gyakorlati tudással is rendelkezik. Azon felül, hogy a Microsoft hivatalos oktatója (MCSA+MCT+MCSE), a Webuni SQL alapképzésén mentorációval is segíti az érdeklődők fejlődését.
Dr. Faragó Csaba
Szoftverfejlesztő @InteractiveBrokers
Programtervező matematikusként végzett a Szegedi Egyetemen, majd a Ph.D-ját is itt szerezte informatikából. Több, mint 20 éve dolgozik szoftverfejlesztőként, mialatt több programozási nyelvet is megismert és elsajátított, valamint részt vett különböző projektekben.

Az oktatás soha nem állt távol tőle, az egyetemen algoritmusok és adatszerkezetek gyakorlatokat tartott, céges keretek között pedig tervezési mintákról, big dataról és analitikáról tart képzéseket. A Webuninál napjaink egyik legnépszerűbb fejlesztési nyelvét, a Pythont vette szárnyai alá, amelyet gyakorlatorientált, mentorált képzés keretében oktat.

Oktatók

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A képzések során folyamatosan rendelkezésre állnak, visszajelzést adnak, konzultációs alkalmakat biztosítanak, végigkísérik személyes fejlődésedet.

Képzéseink oktatói és mentorai az IT iparágban piacvezető cégeknél (Evosoft, Autsoft, Interactive Brokers, stb.) dolgozó, sok éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek.

Minőségbiztosított képzések

Képzéseink szakmai minőségbiztosítását és tanúsítványaink validálását Magyarország legjobb műszaki egyetemi kara, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki- és Informatikai kara végzi.

70+ éve a villamosmérnök- és informatikai oktatásban

Arany fokozatú elismerés a Felsőoktatási Minőségi Díj pályázaton

Hazai villamosmérnöki és informatikai K+F projektek egyik legjelentősebb bázisa

Tanúsítvány

Átfogó képzéseink záróvizsgájának sikeres teljesítéséről névre szóló dokumentumot szerzel, amelyet a CV-dbe és Linkedin profilodba is belinkelhetsz.

Nemcsak abban segíti szakmai előrelépésedet, hogy látják elsajátítottad az adott tudást, hanem maga a tény, hogy teszel a saját fejlődésedért, azt mutatja, hogy tényleg sikeres szeretnél lenni.

iOS alapozó képzés (Swift alapok) [INDULÁS: 2022.04.20.]

Szuper!!!
Szurok András

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.11.24.]

Érthető és jól követhető.
Egervári-Farkas Zsuzsanna

Ismerd meg a mobilfejlesztés technológiáit

nagyon jó
Szigeti Zsolt

Adatbázisok fejlesztése Microsoft SQL Server környezetben [INDULÁS: 2022.05.10.]

Jól felépített, érhető
Nagy Gábor

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2022.06.09.]

Szuper kurzus. Érthetően vannak elmagyarázva az alapok.
Domokos Attila

Bevezetés a Flutter-be

Jó volt
Szabó Attila

React alapképzés [INDULÁS: 2022.02.15.]

a platform ux fjlődhetne kicsit :)
Kovács Péter

Ismerd meg a mobilfejlesztés technológiáit

Hasznosnak.
Nagy Miklós

Javascript alapozó képzés (css, html, javascript) [INDULÁS: 2022.01.18.]

-
Gáll Zoltán

Bevezetés a Dart nyelvbe és a Flutter cross-platform keretrendszerbe [INDULÁS: 2022.10.05.]

Minimális programozási tapasztalattal kezdtem a tanfolyamot, mégis teljesen érthető volt számomra. Dániel nagyon érthetően magyaráz és jól rakta össze az anyagot. Ajánlom mindenkinek.
Kovács Tamás

iOS alapozó képzés (Swift alapok) [INDULÁS: 2022.04.20.]

Minden az elvárásoknak megfelelően zajlott.
Csárdi Tamás

Node.js alapú backend fejlesztés [INDULÁS: 2022.10.03.]

szuper
Kovács Péter

JavaScript alapú frontend fejlesztés [INDULÁS: 2022.09.27.]

jól felépített előadások
Sas Péter István

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2022.02.10.]

Kedves, segítőkész oktató. Haladó témákat is karcolgattunk.
Nyárai Horváth Péter

Flutter alapozó kurzus [KEZDÉS: 2022.05.04.]

Nagyon jó
Szabó Attila

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2022.05.03.]

Profin összeállított téma, sok tudást ad. A tananyag felépítése és sorrendisége jól össze van állítva, és érdemes is minden héten foglalkozni vele, mert könnyen le lehet maradni. Ne..
Neuberger Attila

Angular + Typescript alapképzés [INDULÁS: 2022.02.24.]

Nagyon jól tanulható oktatás. Jól tagolt, követhető, tartalmas.
Pongrácz Gábor

JavaScript alapképzés [INDULÁS: 2021.07.06.]

Érthető előadás, érdekes, motiváló feladatok, és egymásra jól épülő modulok.
András Bálint

Android fejlesztő 10 hetes intenzív alapképzés [INDULÁS: 2022.06.14.]

Lényegretörő, informatív, gyakorlatorientált.
Győri-Dani Dávid

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.09.29.]

szuper
Patonai Szabolcs

12 hetes Data Analyst alapképzés [INDULÁS: 2022.06.22.]

Rendkívül hasznos tudást lehet kapni a tanfolyam által. Az anyagok és a magyarázatok jól strukturáltak, könnyen érhető és követhető.
Nemes-Lehoczky Eszter Judit

12 hetes Data Analyst alapképzés [INDULÁS: 2022.06.22.]

jól felépített, érhető, hasznos
Nagy Gábor

React alapképzés [INDULÁS: 2022.02.15.]

Nagyon tetszett, ahogy témákra bontva haladtunk az alapoktól a bonyolultabb dolgokig. Jól lehetett követni és az oktató is nagyon szimpatikus volt. Köszönöm!
Szegheő Zsolt

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2021.02.17.] [BETELT]

Nagyon jol ertheto az osszes magyarazat
Kubanek Zsolt

Android fejlesztés Kotlin nyelven [INDULÁS: 2022.10.04.]

Klassz!
Fábián Ildikó Csilla

Java backend alapozó képzés [INDULÁS: 2022.02.10.]

Informatyv videók. Mindig bíztató oktat
Dédesi Zsolt

C# és .NET alapozó kurzus [INDULÁS: 2022.01.26.]

Szuper volt, tetszett, sokat tanultam belőle, és rájöttem mennyi mindent kell még megtanulni :D
Lindenberger Béla

Python alapozó képzés [KEZDÉS: 2022.05.23.]

Dr. Faragó Csaba az alapozó képzésben a legfontosabbat biztosította nekünk, ami a gondolkodási szemlélet volt, így 100%-ban meg voltam elégedve. Izgatottan várom a következő lehetősége..
Visnyovszki Ádám

Python alapozó képzés [KEZDÉS: 2022.03.21.]

Hasznos kurzus, jól felépítve.
Máté Kudron

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2022.05.03.]

minden ok :) neha vannak "ugrasok" a kodban, ami utolag tunik fel, hogy tananyagon kivul volt benne modositas, ami miatt oktatonal mukodik a kod, nalam meg nem, es kesobb derul ki, h a hatterben kozb..
Schweger Ákos Tom

iOS alapozó képzés (Swift alapok) [INDULÁS: 2021.09.08.]

Szuper :)
Bihari Balázs

Java Spring Boot backend fejlesztő képzés [INDULÁS: 2021.03.17.]

Remek volt. Minden. Élveztem minden pillanatát, pedig volt, hogy nagyon nehezen ment. Szóval, Gábor, köszi!
Fábián Ildikó Csilla

Hallgatói közösség

1000+ fős hallgatói közösségünk tagjai főként IT iparági nagyvállalatok és szoftverfejlesztő cégek munkatársai, akik meglévő tudásukat szeretnék folyamatosan horizontálisan és/vagy vertikálisan fejleszteni.

Legyél Te is tagja közösségünknek!

Hallgatói közösség
1000+ fős hallgatói közösségünk tagjai főként IT iparági nagyvállalatok és szoftverfejlesztő cégek munkatársai, akik meglévő tudásukat szeretnék folyamatosan horizontálisan és/vagy vertikálisan fejleszteni.

Legyél Te is tagja közösségünknek!

Szakmai események

Interaktív webináriumok és offline meetupok

Adatok a fejlesztésben: Soha nem voltak még ilyen fontosak a technológia fejlődése szempontjából, mint napjainkban!

Elolvasom

Blog

Folyamatosan frissülő szakmai tartalmak

A Python mindenre (is) alkalmas, adat-fejnehéz témákban azonban különösen kiemelkedő – Interjú

Elolvasom

“Akár alkalmazottként, akár alvállalkozóként rengeteg helyen szükség van és lesz Data Analystekre!” – Interjú

Elolvasom

Munkatársaidnak keresel képzést?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani / összállítani a munkatársaitok számára szükséges képzéseket!

Felveszem a kapcsolatot
Az ő munkatársaik már tanultak nálunk
Az ő munkatársaik már képezték magukat nálunk
Partnerek
Az ő munkatársaik már képezték magukat nálunk